A leggyűlöltebb Marvel-karakter megérdemelne már egy szólófilmet

A Marvel képregényekben mindenféle lények és alakok felbukkantak már az évtizedek során, néha egészen különösek is. Közülük néhány a mozivászonig meg sem állt, de nem mindannyian futottak be fényes karriert. Az egyik legkülönösebb figura harmincöt évvel ezelőtt debütált és bőgött le a mozikban, de néhány évvel ezelőtt újra feltűnt a színen.

Ő Howard, a kacsa, aki nyilván a kevésbé ismert Marvel-karakterek közé sorolható. A képregények készítői inkább egyfajta szatíraként és paródiaként alkották meg, hogy bemutassák, a hétköznapok legabszurdabb helyzetei általában csak nézőpont kérdései.

Howard, a kacsa 1986-ban debütált a mozivásznon, és hiába hozott magával egész meggyőző színészgárdát az akkor csúcson lévő Lea Thompsonnal, Tim Robbinsszal és Jeffrey Jonesszal, a film csúfos bukás lett. Pedig még George Lucas is közreműködött az elkészítésénél, mint producer, de a jelek szerint a közönség akkor még nem volt felkészülve egy ilyen mozira.

Howard hosszú időre el is tűnt a süllyesztőben, ám végül 2014-ben váratlanul visszatért, amikor A galaxis őrzői extra jelenetében kapott két egy kétsoros cameót. Ugyanígy bukkant fel A galaxis őrzői vol. 2.-ben is, de azt talán sokkal kevesebben szúrták ki, hogy bizony ott volt a világ megmentői közt is a Bosszúállók: Végjáték mindent lezáró csatájában is!

Szóval Howard határozottan visszatért, de azt már senki sem tudja, hogy mik vele a Marvel és a Disney tervei a jövőben. Azt már ki lehet jelenteni, hogy a Marvel moziverzum a nagy Végtelen kő saga lezárultával teljesen új irányba mehet el, ami egyszerre engedi meg a 18 karikás filmeket (Deadpool harmadik kalandja) és a megszokottól teljesen elrugaszkodott sitcom jellegű sorozatokat, mint a WandaVízió. Ezek fényében immár teljesen befér a képbe Howard saját önálló filmje is, de a hírek szerint egyelőre a Marvel és a Disney nem gondolkozik ilyesmiben. Aztán persze ki tudja…

akció | kaland | romantikus | sci-fi | vígjáték

Ez a vidám és egyben romantikus film egy gyorsbeszédű, szivart pöfékelő, sörivó kacsa történetét meséli el, aki egy más világból valami módon Cleveland-be csöppent.... több»