A legjobb alvajárós filmek a ranker.com alapján

#10

dráma

Egy fiatal pár, Kaia és Andrew együtt próbálják felújítani Kaia világtól távol eső házát. Egy nap azonban beállít a lány testváre, Christine és vőlegénye, Ira,... több»

#9

horror | vígjáték

Az alvajáró húszabáló című drámában a festő Lars-nak nincs ihlete; azt is fontolgatja, hogy felhagy a festéssel. Mecénása, Ronny nem szeretné, ha a fiú tehetsége veszendőbe... több»

#7

vígjáték

A feltörekvő komikus stresszes a  holtpontra jutott karrierje elakadt, miközben párkapcsolata sem alakul túl jól. Emellett súlyos alvajáró is, amit próbál figyelmen kívül hagyni. több»

#6

NA Sleepwalker  (2015)

thriller

Férje halála után Sarah Wells úgy dönt, visszatér egyetemi doktori tanulmányaihoz. Éjszakánként rémálmok gyötrik és alvajáró. Arra az elhatározásra jut, jobb ha... több»

#5

dráma | krimi

Az Élomgyilkos történetében Mark Schall meggyilkolja az anyósát és leszúrja apósát az éjszaka folyamán, majd feladja magát, bár azt állítja, nem emlékszik semmire. Az... több»

#4

60 Alvajáró  (2010)

(2)

dráma | misztikus | thriller

Marcus egy temetõ közepén ébred fel és fogalma sincs, hogy került oda. Feje tele van kérdésekkel. Hol voltam elõzõ este, kivel találkoztam, hogy kerültem ide? Marcus a ritka... több»

#2

horror

Rose (Radha Mitchell) kislánya gyógyíthatatlan betegségben szenved, amibe édesanyja képtelen belenyugodni, így saját útját járva megszökteti a lányt, és férje tiltakozása... több»

#1

69 Tesó-Tusa  (2008)

(5) (6)

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Brennen és Dale két elkényeztetett alak, akik már túl vannak negyvenedik életévükön, mégis még mindig a szülői házban élnek. Amikor azonban egyedülálló szüleik egymásba... több»