A legjobb Robert Sean Leonard filmek a ranker.com alapján

#10

70 Visszajátszás  (2001)

(8)

dráma

A barátok a régi emlékek felidézése közben egy tisztázatlan eseményt is felelevenítenek. Vince azt állítja, hogy John tíz évvel ezelőtt megerőszakolta barátnőjét, Amyt. A... több»

#9

dráma

Danny AIDS-ben haldoklik. Hazatér szülővárosába, ahol megpróbálja felkutatni és megérteni a múlt és jelen történéseit: anyjával való szoros kapcsolatától egészen apja és... több»

#8

horror | romantikus | vígjáték

Tini vámpír vígjátékban Jeremy Capellót (Robert Sean Leonard), egy középiskolás diákot, elcsábítja szexi osztálytársa. A szenvedélyes éjszaka után átváltozik vérszomjas... több»

#6

dráma | romantikus

Daisy és nagymamája különösen közeli kapcsolatban állnak egymással. A lány mindent elmond neki az életéről, érzéseiről és félelmeiről. A mama szívesen meghallgatja, és... több»

#5

dráma

A Mr. és Mrs. Bridge című romantikus filmdráma történetének főhőse a Bridge család. Walter és India békés jólétben neveli két lányát és fiát - életük első ránézésre... több»

#4

85 Sok hűhó semmiért  (1993)

(10) (4)

dráma | romantikus | vígjáték

A napsütötte Dél-Itáliában, míg szünetelnek a csaták, lángra lobbannak a szívek. Don Pedro, Aragónia hercege és csapata megjött a csatából, hogy Leonato vidéki kúriáján... több»

#3

77 Az ártatlanság kora  (1993)

(7) (4)

dráma | romantikus

Netflix

Martin Scorsese, korunk egyik legnagyobb rendezője elkészítette Edith Wharton Pulitzer-díjas regényének zseniális adaptációját. A film főszerepében az Oscar-díjas Daniel... több»

#2

dráma | zenés

Disney+

Egy csapat tizenéves rajong a tiltott zenéért a náci Németországban, közvetlenül a második világháború kitörése előtt. több»

#1

88 Holt költők társasága  (1989)

(51) (17)

dráma

Disney+

A Welton Akadémia tanára egészen rendhagyó módszerekkel kezdi meg a tanítást 1959-ben a konzervatív iskolában. Diákjait arra ösztönzi, hogy ne könyvből akarják megtanulni az... több»