Az Oppenheimer panelbeszélgetésén Florence Pugh (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) elmesélte, hogy a Cillian Murphyvel forgatott közös szexjelenet során technikai probléma adódott, amikor a kamera elromlott.

Pugh megosztotta, hogy mindketten meztelenek voltak, és várniuk kellett, amíg a kamerát megjavították, mivel csak korlátozott számú kamera állt rendelkezésre.

"A szexjelenetünk közepén elromlott a kamera. Senki sem tudja ezt, de így történt" - mondta Pugh. "A kameránk akkor romlott, amikor mindketten meztelenek voltunk, és ez nem volt ideális időzítés" - árulta el.

Ugyankkor elmondta, hogy ha már így adódott, megragadta az alkalmat, hogy megismerkedjen a kamera technikai részleteivel.

Pugh, aki Jean Tatlockot alakította, dicsérte a hozzáértő stábot, valamint elárulta, hogy nagyszerű élmény volt számára a forgatás.

Az Oppenheimer 13 Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb film jelölésével.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»