FRISSÍTVE: A film hazai forgalmazója, a Big Bang Media mai napon bemutatta George Miller rendező új, Háromezer év vágyakozás című filmjének magyar szinkronos előzetesét, melyre a Mad Max: A harag útja óta várnak a rajongók. Minden képkockája aranyat ér.

Az Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével készült produkció A.S. Byatt "The Djinn in the Nightingale's Eye" című műve alapján készült, film világpremierje a 2022-ben zajló Cannes-i Filmfesztiválon volt május 20-án, most viszont itt az első beharangozó előzetes.

Két és fél percniy buja, vizuálisan tündöklő eposznak ígérő előzetest kaptunk, amely tele van Miller védjegyének számító elemmel. Epikus csatákat, gyönyörű tablóképeket és vizuálisan rendkívül látványos képsorokkal próbálnak meg elkápráztatni bennünket, és bár csak a magunk nevében beszélhetünk, minket meggyőztek.

A film főszerepében Tilda Swinton egy akadémikust alakít, aki találkozik egy dzsinnel, aki teljesíti három kívánságát. Az akadémikus kezdetben szkeptikus, ám a dzsinn a múlt történeteivel elkápráztatja őt.

A  3000 év vágyakozás "némi szexuális tartalom, grafikus meztelenség és rövid erőszak miatt" R-besorolást kapott a tengerentúlon, idehaza viszont 12-es karikával jött a trailer. A film augusztus 31-én debütál a tengerentúlon. Nézd meg a beharangozó előzetest idelent!

dráma | fantasy | romantikus

Egy tudós története, aki tulajdonképpen elégedett az életével, miután azonban találkozik egy dzsinnel, aki három kívánságot kínál neki a szabadságáért cserébe, az élete... több»