A Marvel hivatalosan is választ adott a Bosszúállók: Végjáték egyik legfontosabb kérdésére

Bár a Bosszúállók negyedik részével gyakorlatilag egy korszak zárult le az MCU 10 éves történetében, a Végjáték cselekményével kapcsolatban a mai napig számos nyitott kérdés maradt.

Az egyik ilyen legfontosabb probléma a rajongók részéről, hogy Thanos valóban megsemmisítette-e a végtelen köveket, illetve visszatérhetnek-e majd a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisában.

Bár Amerika Kapitány a Végjáték utolsó jeleneteinek egyikében visszavitte a köveket a maguk eredeti idősíkjába, sokáig nyitott kérdés maradt, hogy Thanos valóban megsemmisítette-e őket az eredeti univerzumban, ahogy azt maga állította. Bár Nebula leszögezte, hogy apja valóban egocentrikus, de nem hazug, mindenesetre fontos tényezők maradhatnak a kövek az MCU jövőjére nézve.

Ebből kifolyólag a félreértést elkerülendő a Marvel a közelmúltban hivatalosan is megerősítette, hogy a kövek a jövőben nem játszanak központi szerepet a “primér univerzumban”, így a negyedik fázis vélhetően csakugyan a multiverzumra fókuszál majd, illetve új hősökkel bővíti ezt a világot.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»