A Marvel leleplezte volna az MCU teljes ötödik fázisát? Ez a 6 film biztosan benne van!

Az idei San Diegó-i Comic Conon a Marvel számos meglepetéssel szolgált a rajongóknak, Kevin Feige  felfedte a teljes negyedik fázis készülő produkcióinak listáját, és ez még nem minden.

Mindezeken túlmenően máris találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a Marvel elnöke esetleg elárulta volna azt is, mik várhatóak egyenesen az ötödik fázisban. Nagy valószínűséggel ugyanis a PengeMahershala Alival a főszerepben már az ötödik fázisban érkezne.

Ezzel együtt pedig várhatóan elkészülne majd a Fekete Párduc 2, amelyről az idei D23 Expon többet is megtudhatnak majd a rajongók. Bár a forgatókönyv alighanem már elkészült A galaxis őrzői 3 forgatásai valószínűleg 2020 végén vagy 2021 elején kezdődnek majd el, James Gunnal a rendezői székben.

Noha egy ideje csendes a Marvel Kapitány háza tája, Feige elárulta, hogy minden valószínűséggel szintén folytatást kap a film az eredeti készítőkkel. A Fantasztikus Négyes pedig 2023-ra kerülhet majd a mozikba. A Marvel elnöke noha egyelőre nem árult el semmilyen konkrétumot, utalt rá, hogy a jövőben akár egy X-Men produkció is elkészülhet, akár televíziós változatban is.