A Marvel rajongói ki akarják rúgatni a Bosszúállók sztárját

Ismét egy újabb tiltakozási hullám ütötte fel a fejét a közösségi médiában, amelynek célpontja ezúttal a Bosszúállók sztárja, a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner.

RIPJeremyRenner hashtag-gel jelölt bejegyzések árasztották el ugyanis a Twittert, amelyben a színész menesztését követelik a Marvel Hawkeye című sorozatából. Úgy tűnik, hogy a színész egyik korábbi botránya kapott ismét lángra, amikor 2019-ben volt felesége, Sonni Pacheco igencsak komoly vádakkal illette Rennert.

Pacheco elmondta, hogy volt férje súlyos alkohol- és kábítószer függőséggel küzdött házasságuk alatt, sokszor viselkedett erőszakosan, egy alkalommal közös lányukat is megharapta, olyan is előfordult, hogy kokaint talált a fürdőszoba egyik polcán. Az is megtörtént, hogy a színész csőre töltött pisztollyal a szájában öngyilkossággal fenyegetőzött.

Renner korábban tagadta a vádakat, ráadásul ez a vihar gyakorlatilag elvonult a feje fölött, a Sólyomszem munkálatai pedig minden fennakadás nélkül zajlanak jelenleg is Atlantában az ő közreműködésével. Egyelőre persze kérdéses, hogy a mostani helyzet lesz-e hatással a színész karrierjére.