A mentalista végre új sorozattal jelentkezik Nicole Kidman oldalán

Hét évvel A mentalista befejezése után a főszereplő, Simon Baker végre visszatér egy sorozatban. Hamarosan debütál az Üvöltés az Apple TV+-on.

A mentalista Patrick Jane-jét alakító ausztrál színész, Simon Baker az utóbbi években meglehetősen ritkán volt látható a képernyőkön. A sorozat 2015-ös befejezése óta mindössze három filmben szerepelt: a Blue Nightban Sarah Jessica Parkerrel, a Blue Night című akcióthrillerben és a Breath című szörfös filmben, amelyet nem mellesleg ő rendezett.

A televíziózástól viszont távol tartotta magát, ez azonban hamarosan megváltozik, mivel a színész szerepet kapott az Üvöltés című, hamarosan induló Apple TV+ sorozatban, amely április 15-én kerül a platformra.

Ebben a sötét humorú antológiasorozatban Simon Baker a Nicole Kidman által alakított karakter férjét alakítja majd. A sorozat minden egyes epizódja a női lét egy-egy aspektusát járja körül és egy átlagos nőt mutat be, aki rendkívüli helyzetekbe kerül. Ezeket a nőket mások mellett Cynthia Erivo, Alison Brie, Merritt Wever és Betty Gilpin alakítja majd.

A sorozat előzetesét idelent nézhetitek meg.

60 Üvöltés  (2022)

dráma | vígjáték

Éleslátó, megrendítő és néha vicces portré arról, hogy mit jelent ma nőnek lenni. A mágikus realizmus, az ismerős családi és szakmai forgatókönyvek és a futurisztikus... több»