A nap, amikor Will Smith tényleg (!) UFÓ-t látott

Will Smith karrierje rapperként indult, majd sorozatsztárként folytatódott, hogy végül Hollywood egyik legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott akciósztárjaként vonuljon be a történelembe. A színész pályafutásának beindításában nagyon fontos szerepet játszottak a földönkívüliek is. Miután a Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? megadta Hollywood felé a kezdő lökést, két olyan mozi következett, ahol az idegenek ellen harcolt: A függetlenség napja és a Men in Black - Sötét zsaruk. A színész e filmek népszerűsítése során egy interjúban azt is elárulta, hogy nem csak e két mozi jelenti számára a kapcsolatot a marslakókkal. Egyszer bizony tényleg UFO-t látott!

Will Smith egy Jay Leno műsorában adott interjúban mesélte el egy fiatalkori élményét. Elmondása szerint egy éjszaka épp Las Vegas felé tartott az autópályán egy barátjával. Ő vezetett és az út szinte végig eseménytelenül telt. Ám egyszer csak a semmiből egy fura fénylő repülő tárgyat pillantott meg nem sokkal az autója orra előtt. A tárgy villámgyorsan ereszkedett le az égből, majd ugyanolyan gyorsan el is röppent. Mikor megkérdezte barátját, hogy ő is látta-e, ő azonnal megrázta a fejét és inkább ennyiben is maradtak. Nem akartak többet beszélni róla.

Hogy Will Smith valóban UFO-t látott-e akkor este, esetleg csak A függetlenség napja és a Men in Black - Sötét zsaruk népszerűsítése miatt találta-e ki a sztorit, sosem fogjuk megtudni. A színész mindenesetre később tovább két filmben kergette meg az idegeneket a Föld körül, azóta viszont nem akasztotta össze a bajszát velük.