A nép megszavazta: Arnold Schwazenegger a tökéletes vezető egy UFO-invázió esetére

Érdekes közvéleménykutatást csinált a brit BLAZE TV csatorna. Arról kérdezte a felnőtt nézőket, hogy szerintük melyik híresség lenne a legalkalmasabb vezetőnek, ha egyszer az idegenek becsengetnek hozzánk. A felmérés során a színészek elég egyértelműen lesöpörték világunk jelenlegi legbefolyásosabb vezetőit a színről.

A megkérdezettek döntő többsége ugyanis Arnold Schwarzeneggert jelölte meg, mint a legrátermettebb vezetőt, aki irányíthatná az emberiséget egy idegen invázió esetén. Hogy miért éppen rá esett a többség választása, csak találgatni lehet, de valószínűleg van némi köze a terminátorokhoz és ahhoz, hogy pár évet kormányzóként is lehúzott.

A második helyre olyan színész futott be, akinek azért talán egy picit mégis több tapasztalata van az idegenekkel: Will Smith feketeöltönyösként és vadászpilótaként is felvette már velük a harcot. Ami viszont a legérdekesebb, az a dobogó harmadik helyezettje, aki nem más lett, mint David Attenborough. Talán abban bíznak az emberek, hogy az immár 94 éves természettudós elég szakmai tapasztalattal bír a nem emberi lényekkel kapcsolatban és úgy védene meg minket az idegenektől, hogy közben a Földet is megóvja.

Az első ötbe rajtuk kívül még Bruce Willis és Tom Cruise került be. A hatodik helyre Harrison Ford, a hetedikre pedig egy másik nagy xenomorph szakértő, Sigourney Weaver ért oda. Őket követi a lista legjobb helyezését elért politikus, aki nem más, mint az amerikai exelnök, Donald Trump, aki a nyolcadik lett.

Érdekesség, hogy a húsz helyezettet felvonultató listán mellette csak Boris Johnson a tizenkettedik, Kamala Harris a tizenkilencedik és Joe Biden a huszadik helyen képviseli a jelenkor politikai elitjét.

Természetesen Arnold Schwarzenegger már reagált is a felmérés eredményére. Köszöni a belé vetett bizalmat és persze áll rendelkezésre, ha a szükség úgy hozza.