A Netflix elveszítheti egyik legnagyobb sorozatát.

Az Addams Family - A galád család spin-off tavalyi megjelenése óta az egyik legsikeresebb sorozattá vált a streaming-oldalon. A nyolcrészes sorozat középpontjában a Jenna Ortega által alakított 16 éves gót áll, aki a Nevermore Akadémiára jár, és egy gyilkossági rejtélyt próbál megoldani.

A szinopszis így szól: "Wednesdaymegpróbálja megtanulni uralni feltörekvő pszichikai képességét, meghiúsítani egy szörnyű gyilkossági sorozatot, amely rettegésben tartja a helyi várost, és megoldani a természetfeletti rejtélyt, amely 25 évvel ezelőtt belekeverte a szüleit - mindezt úgy, hogy közben eligazodik az új és nagyon kusza kapcsolataiban a Nevermore-ban".

De bár a sorozat hatalmas sikernek bizonyult, a kritikusok áradoztak a sorozatról és Ortega alakításáról, a Netflix ügyfelei nem biztos, hogy láthatják, hogyan folytatódik a történet. A Deadline tavaly hozta nyilvánosságra, hogy az Amazon és az MGM véglegesítette a 8,5 milliárd dolláros (7,06 milliárd font) fúziót. És mivel a Wednesday az MGM produkciója, van rá esély, hogy a jogok az Amazon Prime-hoz kerülnek. Azonban még egyik fél sem tett semmilyen bejelentést arról, hogy melyik platformon is képzelik el a sorozat jövőjét. Szóval csak várnunk kell, és meglátjuk, mi lesz a második évaddal.

Nemrég jelentették be, hogy Ortegát Golden Globe-ra jelölték. A fiatal színésznő a Complexnek elmondta, hogy megijedt a szerep elvállalásától, hiszen a 90-es évek filmjei bebetonozták a karaktert, mint a popkultúra egyik alapdarabját:

"Az ember valami mást akar csinálni. Nem akarod lenyúlni senki más alakítását" - mondta - "Soha nem töltöttünk még ennyi időt Szerdával a képernyőn, több dimenziósnak kell lennie ahhoz, hogy a történetet előrevigyük".

Mivel Wednesday a távolságtartásáról és holtpontos szellemességéről híres, a színész elmondta, hogy egy lágyabb oldalát akarta megmutatni. Ortega azonban nem akart túlságosan eltávolodni attól, amire a rajongók számítottak:  "Nagyon védelmező voltam, és soha nem akartam sem túl sokat, sem túl keveset adni".

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»