A rendőrség lelőtte a Feledés sztárja új filmjének egyik stábtagját

Nem kicsit ijesztő élményben volt része a napokban a Geechee stábjának. Az Andrea Riseborough főszereplésével készülő filmet a Dominikai Köztársaságban forgatták, ám egy éjszaka rendőrök lelőtték a stáb egyik tagját. Szerencsére az illetőt már ki is engedték a kórházból, vagyis a sérülése nem volt olyan súlyos.

Egyelőre nem teljesen egyértelmű, hogy mi miért történt azon a bizonyos éjszakán. Ami biztos, hogy a stáb egy része a helyi Lantica Pinewood Dominican Republic Studios közelében néztek meg egy lehetséges forgatási helyszínt. A rendőrök ekkor figyeltek fel a társaságra, amelyet vélhetően drogkereskedőknek néztek. Hogy a lövések miért dördültek el, egyelőre nem lehet tudni, de az egyik stábtagot eltalálták. Ezután a többiek autóval visszamenekültek a stúdió területére, ahol a rendőrök többükre is fegyvert fogtak, mire tisztázódott, hogy kicsodák valójában.

Természetesen a helyi hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben, de ugyanezt teszi a Lantica vezetősége is. A Geechee stábjának jelentős része az óta repülővel már el is hagyta az országot. Éppen ezért egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol folytatódhat a forgatás.

A Geechee egy fiatal kutatóról szól, aki a New Yorkbéli otthonát a karibi térségre cseréli. A forgatást eredetileg márciusban kezdték volna meg, de a koronavírus miatt hónapokat csúszott, míg végül augusztus közepén tudták csak megkezdeni a munkát. Az incidens bekövetkeztekor még nagyjából négy hétnyi munka volt hátra, de nem tudni, hogy ezt mikor tudják pótolni.