Anna Faris az Unqualified podcast legújabb epizódjában elárulta, hogy Ivan Reitman rendező a 2006-os A szuper exnőm című akció-vígjáték forgatásán megalázóan bánt vele. Ez viszont nem minden.

Faris elmondása szerint a néhai rendező az egész stáb előtt lekiabálta vele a forgatás első napján, miután egy baleset miatt elkésett a forgatásról. A színésznő a mai napig megalázva érzi magát a Reitman viselkedése miatt.

“Az egyik legkeményebb filmes élményem Ivan Reitmannek köszönhető. Minden nap leordított valakit, az első napon pedig én voltam az” - mondta a színésznő

Faris elmesélte, hogy baleset történt a sminkelős lakókocsiban, mielőtt először kellett volna a forgatásra mennie. A stylistja felborított egy tégely parókaragasztót, ami ráment Faris jelmezére, ami miatt Faris "20-25 percet" késett a forgatásról.

“Az első napomon megrémültem, hogy Ivan azt hiszi, valami díva vagyok, aki nem jön ki a lakókocsijából” - mesélte Faris, majd hozzátette, hogy az is megtörtént, hogy a rendező a fenekére csapott.

“Egy jelenetet forgattunk, amelyben egy létrán álltam, és könyveket kellett volna levennem egy polcról, ő pedig a stáb szeme láttára a fenekemre csapott, én pedig csak mosolyogni tudtam mindezen. Emlékszem, hogy stábtagok közül megkérdezték, hogy mit kezdek ezzel. Azt gondoltam: 'Hát, ez nem egy nagy dolog. Nem olyan nagy ügy. Fel a fejjel, Faris. Csak mosolyogj. De a történtek miatt nagyon kicsinek éreztem magam” - mondta a színésznő.

romantikus | sci-fi | vígjáték

Matt úgy érzi, Jenny személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny "másodállásban" szuperhősnő. Amilyen jól indult a... több»