A Sony fejesei biszexuális Pókembert szeretnének a mozivásznon látni

Az utóbbi években egyre több rajongó pedzegette a témát, hogy a jövőben szeretnének egy olyan Pókember karaktert látni, amely nem csupán az ellentétes nemhez vonzódna.

Az Irány a Pókverzum korábban már bebizonyította, hogy ez a szuperhős több társadalmi témát is elbír, mint amit elképzelnénk, így alighanem egy komoly lépés lenne a Sony részéről, ha a jövőben az LMBTQ témát is feszegetnék egy kicsit a filmjeikben.

Ráadásul a stúdió szándékai komolyak is lehetnek mindezzel kapcsolatban, a friss, bár hivatalosan meg nem erősített híresztelések legalábbis erre engednek következtetni. Persze erre minden bizonnyal csak azt követően kerülhet sor, hogy Tom Holland szögre akasztja Pókember jelmezét.

A Marvel mindenesetre igen komolyan veszi a témát, és mint az korábban kiderült, a Thor 4-ben és Az Örökkévalókban is szerepelni fog nyíltan meleg karakter, míg a Loki sorozatban egy transzenmű szereplő is fel fog tűnni.

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük... több»