A Sötét lovag színésze szerint nem Christian Bale a legjobb Batman

Múlt év nyáron egy felmérés alapján a rajongók Christian Bale-t és Michael Keatont szavazták meg minden idők legjobb Batmanjének. Noha csupán egy hajszállal, Bale alakítása bizonyult emlékezetesebbnek a legtöbbek számára, ám úgy tűnik, volt kollégái közül sem ért mindenki ezzel egyet.

A TooFab magazinnak adott interjúban Eric Roberts ugyanis elárulta, hogy számára mindig is Michael Keaton marad az igazi Bruce Wayne. Talán ebben nincs is semmi meglepő, hiszen A sötét lovagban nyújtott szerepe szerint karakterét, Sal Maronit Batman egyenesen egy háztetőről hajítja le.

Viccet félretéve persze közel sem erről van szó. „Imádtam Michael alakítását abban a filmben. Egyszerűen elhittem róla, hogy ő Batman” – nyilatkozta a színész, majd azt is hozzátette, hogy szerinte a legjobb Joker alakítást szintén a Denevéremberben maga Jack Nicholson hozta.

akció | kaland | szatíra

Bruce Wayne kettős életet él. Nappal egy milliomos playboy szerepét játssza, éjszaka pedig a bűntől szennyezett Gotham igazságosztó lovagja. A Denevérember kilétére mindenki... több»