Ryan Gosling a Marvel Moziverzumban? Csábító lehetőség ez a Marvel Studios elnöke és az MCU tervezője, Kevin Feige számára, aki a Comic-Conon az MTV Newsnak elmondta, hogy "szívesen találna helyet" Goslingnak az MCU-ban.

Feige Gosling saját felvetésére reagált, hogy Ghost Rider/A szellemlovas szerepét játszaná egy jövőbeli Marvel-filmben. A Kaliforniai álom Oscar-jelöltje a hónap elején személyesen mondta a Happy Sad Confused műsorvezetőjének, Josh Horowitznak, hogy Ghost Rider az egyetlen szuperhős, akit szeretne eljátszani.

"Hé, ember, ha Ryan Ghost Rider akar lenni..." - mondta Feige, amikor értesült Gosling felvetéséről.

Még akkor is, amikor Feige értesült arról, hogy a The Walking Dead kedvence, Norman Reedus is szeretné eljátszani Ghost Ridert, a Marvel Studios főnöke így reagált: "Gosling hihetetlen. Ryan elképesztő... Örömmel találnék neki helyet az MCU-ban. Kennek öltözik a Venice Beachen, és több sajtót kap, mint az azon a hétvégén kijövő óriásfilmek. Elképesztő."

A Ghost Riderből először 2007-ben készült film Nicolas Cage-dzsel a címszerepben. A folytatás, A szellemlovas: A bosszú ereje 2012-ben került a mozikba. Az első filmben Eva Mendes volt a főszereplő, aki történetesen Gosling régi partnere. Az egykori párnak két közös gyermeke van.

Pletykák keringtek arról, hogy Goslingnak udvaroltak az MCU-tól, hogy játssza el a szuperhős Novát, de a színész nemrég elzárkózott az ilyen találgatások elől: "Nem tudok semmit Nováról, ha ezt akarod kérdezni" - mondta Gosling az MTV Newsnak, miközben a Netflix A szürke ember című akciófilmjét népszerűsítette. Arra a kérdésre, hogy hány képregényhős-szerepet utasított már vissza, Gosling így válaszolt: "Nem számít. Nem voltam rájuk alkalmas. De szívesen csinálnék egyszer ilyesmit."

Nova-film jelenleg nem szerepel a Marvel közelgő 5. és 6. fázisában, ahogyan Ghost Rider-film sem. Feige azonban azzal ugratott, hogy az MCU egy kicsit Ghost Rider-barátabb lesz a közelgő természetfeletti MCU-s belépővel, a Penge reboottal, amelyben Mahershala Ali játssza a címszerepet.

Nézd meg Feige teljes interjúját az MTV Newsnak a Comic-Conon alább: