89 Dexter  (2006)

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata volt, amelyről sokáig a rajongók sem hitték, hogy valaha is tévútra mehet. A Dexter azonban a nyolcadik évadra igenis eléggé eltávolodott attól, amit eredetileg képviselt, és amiért annyian szerették. Nem is volt annyira meglepő, hogy az évad után nem jött több folytatás. Bár az eredetileg a végletekig precíz gyilkos eléggé kifordult önmagából, a rajongók mégis szerették volna, ha mégis folytatják a sorozatot.

Imák végül hét év után találtak meghallgatásra, ugyanis múlt ősszel jelentette be a Showtime, hogy folytatják a szériát, jön a kilencedik évad. Ami még fontosabb, hogy Michael C. Hall is visszatér az ikonikus szerepre. A legújabb hírek szerint pedig már azt is lehet tudni, hogy ki lesz az évadban az aktuális ellenfele, és őt ki fogja alakítani.

A leírás szerint Kurt Caldwell egy tipikus amerikai kisváros, Iron Lake nem hivatalos önjelölt polgármestere. Az emberek szeretik őt, mert törődik velük, gondoskodik róluk. Ő működteti az apjától örökölt teherautó-pihenőt, és szeret jó nagy kocsikkal járni. Olyan fickó, aki valóságos áldás, ha támogat, de az ég óvjon, ha keresztezed az útját.

Kurt Caldwell lesz tehát a Dexter kilencedik évadának ügyeletes antagonistája, és már azt is tudni, hogy kit nyertek meg a szerepre a készítők. Clancy Brown számtalan filmben, sorozatban és videojátékban is bizonyította színészi tehetségét, de sok szinkronmunkát is vállal. Láthattuk A remény rabjaiban, a Csillagközi invázióban, az utóbbi években pedig a Thor: Ragnarökben (Surturnak kölcsönözte a hangját), illetve A mandalóriban is.