A Trónok harca sztárja szerint csalódottak lesznek a rajongók a finálé után

Arya Stark spoilerezett egy kicsit – a karaktert alakító Maisie Williams szerint nem lesz kielégítő a rajongók számára a Trónok harca utolsó évada.

Azt természetesen nem részletezhette, hogy ezalatt pontosan mit ért: az HBO jelenlegi legsikeresebb sorozatában 8. évadáról eddig ugyanis csak annyit tudunk, hogy hivatalosan is lezárja a sorozatot, illetve hogy bődületes költségvetésből és tévés sorozathoz képest igen nagy léptékkel készült.

Williams azt nyilatkozta, hogy „Nem hiszem, hogy bárki elégedett lesz, amikor véget ér. Nem hiszem, hogy bárki azt akarja, hogy véget érjen, de nagyon büszke vagyok erre az évadra.” Illetve beszélt arról is, hogy számára épp jó időben ér véget a sorozat, ahogy ez a történet szempontjából is szerencsés.

A színésznő szerint nagyon furcsa, hogy napról napra közelebb kerül ahhoz, hogy az életét évekig meghatározó produkció véget érjen, hiszen a sorozatnak köszönheti karrierje beindulását – és ez tette lehetővé, hogy most tovább léphessen.

Williamset hamarosan a Mary Shelley - Frankenstein születéseben láthatjuk, illetve az Az új mutánsok című sorozatban, amely az X-Men képregények alapján készült.

A színésznő nem csak a filmiparban tevékenykedik: nemrég létrehozott egy Daisie nevű applikációt, amely fiatal művészek számára nyújt lehetőséget kollaborációkra.