Valakinek a szépségét megállapítani nagyon érdekes kérdés, hiszen ez mindig is egy teljesen szubjektív dolog volt. De mint mindent, ezt is megpróbáljuk mégis számszerűsíteni és keretekbe foglalni. Megtette ezt most a brit plasztikai sebész, Dr. Julian De Silva is, aki egy új számítógépes eljárást hívott segítségül. És megállapította, jelenleg ki a világ legjóképűbb férfija.

Oké, ez így megint csak nehezen állná meg a helyét, de azt mondhatjuk, hogy az általa megvizsgált hírességek, színészek közül kihozta a győztest. Ő pedig nem más, mint A Bridgerton család első évadának szívtiprója, Rege-Jean Page. A brit színész arca a vizsgálat alapján 93,65 százalékban felel meg az aranymetszésnek. Magas pontszámot ért el a szája és a szemei távolsága is, az egyetlen, ami picit alacsonyabb értékelést kapott, az az orra szélessége és hossza.

Regé-Jean Page mögött a második helyre Chris Hemsworth futott be 93,53 százalékkal, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Michael B. Jordan állhatott fel 93,46 százalékkal. De kiemelkedő eredménnyel végzett Harry Styles (92,3 százalék) és a brit focista Jude Bellingham (92,22 százalék) is.

Regé-Jean Page az első évad után otthagyta a Netflix romantikus sorozatát és A szürke ember című akció-thrillerben bukkant fel. Jelenleg a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület című fantasyn dolgozik. Érdekesség, hogy egyes pletykák szerint ő is jó eséllyel pályázhat a következő James Bond szerepére, ahol ugyebár évek óta megy a találgatás és igen erős a mezőny.