A védelmező című akcióthrillerben, amelyet most is streamelhetsz az HBO Maxon, Chloë Grace Moretz (galériánkban) egy fiatal orosz prostituáltat alakít. De hogyan készült a szerepre?

A film főszereplője Robert McCall (Denzel Washington), aki azt hitte, hogy maga mögött hagyta rejtélyes múltját, de amikor találkozik egy fiatal lánnyal, aki erőszakos orosz gengszterek áldozatává válik, újra az akció közepén találja magát. A lányt, az Alina nevű prostituáltat Chloë Grace Moretz alakítja.

Hogy jobban megértse Alina (Teri) szerepét, akit McCall a szárnyai alá vesz, Chloë Grace Moretz, aki a forgatás idején 16 éves volt, kapcsolatba lépett a Children of the Night nevű amerikai szervezettel, amely a prostitúcióból kilépni akaró fiatal lányokat segíti. A szervezetet 1979-ben alapították.

"A velük való találkozás segített abban, hogy a legnagyobb őszinteséggel játsszam Terit, és megmutassam, ki is ő valójában" - mondja az amerikai színésznő. "De arra is rávilágított, hogy 16 évesen milyen szerencsés vagyok, és valami arra a munkára is, amit ez a szervezet végez."

Teri karakterét a filmben eredetileg egy idősebb színésznőnek írták. Chloë Grace Moretz alakítása azonban annyira lenyűgözte Antoine Fuqua rendezőt, hogy a szerepet a színésznőre szabták, aki korábban a Ha/Ver (Kick-Ass) című filmben hívta fel magára a figyelmet.

A védelmező 3 munkálatai jelenleg is zajlanak, melyről már egy fotót is közzétettek.

akció | krimi | thriller

Robert McCall (Denzel Washington) évekkel ezelőtt visszavonult. Azelőtt kommandósként szolgált, de leszerelt, megrendezte a halálát, és új, nyugodtabb életet kezdett. Egy... több»