2019.06.20   szerző: csd   hozzászólások: 0

Dwayne Johnson napjaink egyik legkeresettebb színészének számít. Ezt a sikert pedig mi mással is tudná még megfejelni, minthogy végre felbukkanjon egy szuperhősfilmben.

A Végjáték rendezői elmondták, kit alakíthatna az MCU-ban Dwayne Johnson!A kép forrása: ComicBook

Bár azt már régóta tudjuk, hogy Johnson alakítja majd a közelmúltban mozikba került Shazam! nemezisét, Black Adamet, most azonban valami egészen másról van szó. 

Az idei MTV Movie Awards-on pedig a Bosszúállók: Végjáték rendezőjét, Anthony Russot kérdezték arról, hogy szerinte mely Marvel karakter szerepében tudná elképzelni a „Sziklát”, a válasz pedig egyszerre volt meglepő és talán egy kissé kiábrándító is.

"Ki az a szuperhős, akit a legjobban szeretnék látni a Szikla alakításában? A Sziklát! Ő önmaga legjobb verziója." - méltatta a Johnson személyét a direktor.

Johnson egyelőre nem kommentálta a nyilatkoztatot, valószínűleg azért nem, mivel jelenleg az idén nyár végén mozikba kerülő Halálos iramban: Hobbs és Shaw promója köti le, de őt ismerve hamarosan egy meghatódott üzenettel jelentkezik majd az Instagramján.  

akció | kaland | thriller

Luke Hobbs az amerikai Diplomata Biztonsági szolgálat főnöke, Deckard Shaw pedig egykori brit elit kommandós - és veszettül utálják egymást. Ám most mégis közösen kell... több»