Nincs könnyű helyzetben a filmipar, a koronavírus-járvány következtében egyre több produkció gyártási folyamata kénytelen szüneteltetni, a legnagyobb várományosok premierjét pedig egymás után halasztják el a stúdiók többedszerre is.

Nem kivétel ez alól a Wonder Woman 1984, amely az eredeti tervek szerint június 5-én került volna a mozikba, majd a továbbiakban október másodikára, végül karácsonyra tolták ki a bemutatót.

Bár nagy valószínűséggel a december huszonhatodikai dátum is változni fog még, a Warner Bros mindenesetre bizakodó ezt illetően. Ezzel kapcsolatban a stúdió elnöke, Ann Sarnoff is nyilatkozott a Variety magazinnak, amely során elmondta, hogy a Warner figyelemmel követi a helyzet alakulását, így sok múlik majd azon, hogy az Egyesült Államokban milyen lehetőségek is adódnak.

A 2017-ben mozikba került Wonder Woman közel 821 millió dolláros bevételt hozott a konyhára, így nem csoda, hogy nem kis elvárásokkal küldené a mozikba a Warner, az előzetes elemzések alapján a folytatás a Tenet bevételeit is felülmúlhatja majd.