Aaron Paul lesz a fiatal Han Solo a Star Wars spin-offban?A kép forrása: Photo © Lionsgate Publicity UK

A Totál szívás sztárja, Aaron Paul lehet a Gareth Edwards (Godzilla) rendezésében készülő, fiatal Han Solo köré épülő Star Wars spin-off főszepelője.

Az már egy ideje köztudott, hogy Edwards rendezi franchise Star Wars - Az ébredő Erőt követő első spin-offját, mely az előzetes tervek szerint 2016 decemberében debütál majd a mozikban, azonban a főszereplőről és a történetről egyelőre csak homályos találgatások folytak.

A film a híresztelések szerint a fiatal űrkalóz, Han Solo és pilótája, Chewbacca kalandjait dolgozza fel, azonban ezt egyelőre sem a Disney, sem a LucasFilm nem erősítette meg. A Making Star Wars értesülései szerint a spin-off főszerepét Aaron Paul játszhatja, sőt, ha hihetünk az oldalnak, a fim forgatási munkálatai 2015-ben veszik kezdetüket a Pinewood londoni stúdiójában, ugyanott, ahol jelenleg a 24 Bond-film, a 007 Spectre: A Fantom visszatér is forog. A Making Star Wars nem először szellőztet meg hírt a franchise-zal kapcsolatban, és az eddigiek alapján érdemes hitelt adni az értesüléseiknek.

Mint az korábban kiderült, a Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) rendezésében készülő Star Wars: Az utolsó Jedik és a spin-off között lesz némi átfedés, ugyanis jó eséllyel mindkét epizódban fel fog tűnni Han Solo, azt azonban még nem tudni, hogy Harrison Ford visszatér-e az űrkalóz szerepében.

A címnélküli Gareth Edwards Star Wars spin-off premierjét 2016 december 16-ra tűzte ki a Disney.