Nem akármilyen formában születik újjá a ’80-as évek egyik romantikus klasszikusa. A herceg menyasszonya eredetileg 1987-ben került a mozikba, mára amolyan kultfilm státuszba emelkedett. Érdekes módon sem folytatás, sem remake nem készült belőle a 2000-es években, de ez most megváltozik. És nem is akármilyen formában.

A remake ötlete még márciusban pattant ki Jason Reitman rendező agyából, aki híres arról, hogy képes filmjeihez egészen hangzatos sztárgárdát összerántani. Ezt a képességét most is kihasználja, de nem is a sztárparádé miatt lehet érdekes ez a remake.

A rendező ugyebár a karanténidőszak elején találta ki, hogy elkészítené az új filmet. Mivel a forgatások világszerte mindenhol leálltak, rendhagyó ötlettel állt elő: a filmbéli jeleneteit minden színész a saját otthonában, a saját eszközeivel és a saját otthon található ruháival és díszleteivel oldja meg. És a színészek így is tettek!

De nem akármilyen színészeket sikerült meggyőzni a kétségtelenül rendhagyó és mókásnak ígérkező projektre. A filmben többek közt láthatjuk majd Sam Rockwellt, Leslie Bibbet, Sophie Turnert, Joe Jonast és Jack Blacket is. Mellettük szerepel majd Diego Luna, Hugh Jackman, Josh Gad, Tiffany Haddish, Keegan-Michael Key, David Oyelowo, Jennifer Garner, Taika Waititi, Patton Oswalt, Neil Patrick Harris és Andy Serkis is.

És a hírek szerint ez még messze nem a teljes stáb, Jason Reitman ugyanis szeretne meglepetésekkel is szolgálni, így még csak találgatni sem lehet, hogy a fentieken túl még kiket láthatunk majd. De, hogy ez kiderüljön, már nem kell sokat várni, ugyanis a film mától nézhető meg a Quibi streaming szolgáltató csatornáján.