Margot Robbie korábban már belengette, hogy a DC női szuperhős filmjében az Öngyilkos osztaghoz képest sokat módosítottak az által alakított Harley Quinn külsején, erről pedig most végre a saját szemünkkel is meggyőződhetünk.

Javában zajlanak a Birds of Prey munkálatai, mely jövő év elején érkezik majd a mozikba. A filmből már láthattuk egy rövid teasert, és valószínűleg már az első trailer bemutatása sincs messze, addig is azonban itt az első, nem hivatalos forrásból származó fotó a Margot Robbie által a filmben alakított Harley Quinnről. A képen a színésznőt egy lényegesen többet takaró szettben (erre utalt korábban a ő maga is), kantáros overálban, pink topban és természetesen kalapáccsal a kezében láthatjuk.

A film hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, de a sztori alapjául szolgáló képregény alapján Quinn védelmébe veszi Cassandra Caint, akinek az életére tör Fekete Maszk. Joker barátnője azonban nem lesz egyedül a harcban, hiszen Fekete Kanárira, Vadásznőre és Rennee Montoyára is számíthat.

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) rendezői székét Cathy Yan foglalhatta el, míg a forgatókönyvet az Űrdongó szkriptjét is jegyző Christina Hodson szerezte.  A főbb szerepeket Robbie mellett Ewan McGregor, Mary Elizabeth WinsteadRosie Perez és Chris Messina alakítja.

A film 2020. február 7-től látható a magyarországi mozikban.