Gőzerővel zajlanak a The Iron Claw munkálatai, amelyben Zac Efron a legendás Kevin Von Erich pankrátort alakítja.

Efron már a Baywatch főszerepére is eszméletlenül kigyúrta magát, a színészt most ismét sikerült lencsevégre kapni (galériánkban), így kétségtelen, hogy a új fizikuma még a korábbiakon is túltesz.

A The Iron Claw a Von Erich család történetén alapul, akik az 1960-as években gyakorlatilag egy olyan dinasztiát hoztak létre, amely óriási hatással volt a sportra, amíg ki nem robbant egy komoly botrány körülöttük, illetve tragédiák sora sújtotta mindannyiukat.. Fritz Von Erichről kiderült ugyanis, hogy az ötvenes és hatvanas években szimpatizált a náci eszmékkel. Fritz hat fia közül öt fiatalon halt meg, így Kevin volt az egyetlen fiúgyermek, aki túlélte apját.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma???? (@emmaj.jones) által megosztott bejegyzés

A napjainkban 65 éves Kevin Von Erich főként az apja, Fritz World Class Championship Wrestling nevű promóciójában való szerepléseiről ismert. A The Iron Claw Sean Durkin rendezésében készül, a premierrel kapcsolatban viszont egyelőre nincsenek hivatalos információk.

Korábban Zac Efron egy interjúban beszélt arról, hogy mély depresszióba zuhant a 2017-es Baywatchra való felkészülés közben. A színész elmondta, hogy álmatlanságban szenvedett, és úgy érezte, hogy "kiégett" az intenzív edzés- és forgatási menetrend miatt.

“Ez a külső, nem tudom, hogy tényleg elérhető-e. Egyszerűen túl kevés víz van a bőrben. Mintha hamis lenne; úgy néz ki, mintha CGI-vel csinálták volna” - nyilatkozta Efron a Men's Health magazinnak.

A színész új filmje, a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja már streamelhető, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Apple TV+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | háborús

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»