Az Alkonyat-filmek rendezője, Catherine Hardwickee elárulta, szerinte kik is lennének az ideális jelöltek a főszerepekre, ha megcsinálnák a franchise rebootját.

A Watch-a-long podcastnek adott interjúban Hardwicke elmondta, hogy szerinte Jenna Ortega és Jacob Elordi egyszerűen “tökéletesek” lennének Bella Swan és Edward Cullen szerepére. 

“Szerintem ő csodálatos. Valószínűleg lenne Edward. Úgy gondolom, hogy manapság rengeteg igazán klassz fiatal színész van. Persze, az előbb említetted Jenna Ortegát, ő csodálatos” - jegyezte meg a rendező. 

Hardwicke azt is megemlítette, hogy nemrég találkozott Lewis Tan színésszel, aki elárulta neki, hogy annak idején megpróbálta megszerezni Jacob Black szerepét, akit végül Taylor Lautner alakított a filmekben. 

“Bárkinek megváltoztatta volna az életét, ha megkapja ezt a szerepet” - jegyezte meg Hardwicke. 

A rendező nemrégiben azt is elárulta, hogy a stúdió nem igazán volt meggyőződve arról, hogy Robert Pattinson az ideális jelölt Edward szerepére. “Amikor átjött hozzám, fekete frufrus volt a haja, és eléggé ‘formátlan’ volt, mert állandóan a kocsmákban lógott” - mondta Hardwicke.

71 Alkonyat  (2008)

dráma | fantasy | romantikus

A történet főszereplője egy magának való, különc lány, Bella (Kristen Stewart). Szülei válását követően apjához kerül, akivel elköltöznek a Forks nevű kisvárosba. Az új... több»