A Bosszúállók: Végjáték egyik legnagyobb meglepetésének számít az a jelenet, amikor Thor enyhén szólva is kissé túlsúlyosan bukkan fel újra a történetben.

A történet szerint a mennydörgés istene nehezen tudta elviselni mindazt a veszteséget, amelyeken a Ragnarök cselekménye után elszenvedett, így a remeteség mellett az aktív sörfogyasztást választotta.

Persze abba nem igazán kaphattak betekintést a rajongók, hogy Thor vajon milyen étrendet is folytat, mindenesetre továbbra is kérdés maradt, mit kezd mindezzel majd Taika Waititi a Szerelem és mennydörgésben. Egy biztos, többeknek bejött Thor külseje, ettől függetlenül sokan szeretnék hősünket újra kigyúrt és fitt formában látni. Már csak az a kérdés, milyen diétára is fogja majd magát.

A PETA állatvédő szervezet a napokban elő is rukkolt egy ötlettel, miszerint Thor a továbbiakban teljesen vegán étrendre állna át, így egyúttal az állatok életét is védené az univerzum többi élőlénye mellett.

A szervezet vezetősége egy levélt is megfogalmazott ezzel kapcsolatban, amelyben a rendezőt arra kéri, hogy egy ilyen megoldással hozza újra formába a karaktert. Ami a valóságot illeti Chris Hemsworth valóban vegán diétát alkalmazott a Thor és a Bosszúállókra való felkészülése során, amelyet a későbbiekben Benedict Cumberbatch és Natalie Portman is alkalmazott.