Álmában elhunyt a Baywatch, a Beverly Hills 90210 és sok más sorozat rendezője, Gabrielle Beaumont

80 éves korában meghalt Gabrielle Beaumont rendező.

Közel öt évtizedet felölelő hollywoodi karrierje során olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint a M.A.S.H., a The Waltons, a Zsarublues és a Dynasty. Az értesülések szerint Gabrielle Beaumont békésen hunyt el mallorcai otthonában.

1942. április 7-én született Londonban. Édesanyja, Diana Beaumont színésznő, édesapja, Gabriel Toyne kaszkadőr volt. Tanulmányait a BBC-nél végezte, így a későbbiekben filmvágóként, majd rendező asszisztensként, illetve produkciós menedzserként dolgozott.

Ő volt az első női rendező, aki a Star Trek sorozaton dolgozott. A The Godsend című filmjét, amelyet az Egyesült Királyságban forgatott az Egyesült Államokban is bemutatták, nem sokkal később pedig Los Angelesbe utazott, ahol megismerkedett  Aaron Spelling producerrel, így megkapta az ABC Vega$ című sorozatának rendezői posztját.

Ezt követően olyan további produkciókhoz szerződtették őt, mint a Beverly Hills 90210, a Melrose Place, a The Colbys, a Hart to Hart, a Hetedik mennyország és a Baywatch. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Gabrielle Beaumont

Gabrielle Beaumont

szül. 1942. 04. 07. - elhunyt 2022. 10. 08.
London, Egyesült Királyság
Közel öt évtizedet felölelő hollywoodi karrierje során olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint a M*A*S*H, a Waltonok, a Hill Street Blues és a Dinasztia. Az értesülések szerint Gabrielle Beaumont békésen hunyt el mallorcai otthonában. 1942. április 7-én született Londonban. Édesanyja, Diana Beaumont színésznő, édesapja,... több»