Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Star Trek: Voyager (1995-2001)

Star Trek: Voyager
Filmadatlap
 
152
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
Videók

Galéria (20)

Jeri Ryan
Kate Mulgrew
Kate Mulgrew
Jeri Ryan
Jeri Ryan
Kate Mulgrew
Jeri Ryan
Kate Mulgrew
Kate Mulgrew
Jeri Ryan
Kate Mulgrew
 
mozimániás   2016. 07. 11.

legújabb vélemény

0

igen kicsit talán megosztó a sorozat,DE mindenki maga dönti el nekem ....nem is tudom voltak részek amelyek túl voltak tolva mindenféle tech,blablával és anomáliával,de a műfaj ezt elbírja szerintem jó

 
titra   2015. 05. 08.

0

Ez volt az egyetlen Star Trek sorozat amit néztem, talán mert akkoriban épp ezt adták a tévében. Érdekelt hogy jutnak haza, volt pár karakter akik miatt érdemes volt nézni. Nem vagyok Star Trek rajongó, de ez egy jó sorozat volt.

 
tamas84   2016. 02. 24.

0

Nagy rajongója vagyok a Star Trek-univerzumnak, de sajnos azt kell, hogy mondjam, a Voyager minden szempontból a franchise leggyengébbike. Nekem valahogy se a sztori, se a színészek nem jöttek be, az egész kicsit felszínes volt, inkább éreztem azt, hogy ez csak egy újabb rókabőr. De hát ízlések és pofonok.

 
cvölf   2016. 07. 05.

0

Szerintem kimondottan jó lett a Voyager, nem mondom, hogy a legjobb Star Trek sorozat, de nekem éppenséggel bejött a történet, sőt, azt mondanám, hogy sikerült visszahozni a hamisíthatatlan ST fílinget. Bryan Fuller remekül rakta össze a sztorit, nem... több»

 

Hét Kilenced eredeti neve Annika Hansen.

(sipiarpi)
 

A hazaút során 17 db űrkomp pusztul el.

(sipiarpi)
 

Chakotay indán karakter a Star Trek sorozatokban.

(hp)
 

Captain Janeway szerepét eredetileg Geneviève Bujold játszotta volna, de néhány nappal a forgatás előtt otthagyta a produkciót.

(hp)
 

Jeri Ryan négyszer utasította el a szerepet. A sorozat producerének, Jeri Taylornak hosszasan kellett győzködnie a színésznőt, végül azonban sikerrel járt.

(hp)