Amber Heard azt vallotta, hogy alaposan megvágták a szerepét az Aquaman 2-ben

Egy hét után hétfőn újraindult Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási pere. Heard azt vallotta, hogy lecsökkentették a szerepét az Aquaman 2-ben, és ebben az ellen irányuló petíció is nagy szerepet játszhat, melyet már több, mint 4 millióan írtak alá.

"Nagyon keményen harcoltam azért, hogy benne maradhassak a filmben" - mondta, hozzátéve, hogy szerepének "egy nagyon lecsökkentett változatát" forgatták le.

"Kaptam egy forgatókönyvet, majd a forgatókönyv új változatát, amelyből kivettek olyan jeleneteket, amelyekben akció volt, amelyekben az én karakterem és egy másik karakter - anélkül, hogy spoilereket árulnék el - két egymással harcoló karaktert ábrázoltak" - vallotta Heard. "Gyakorlatilag egy csomó mindent kivettek a szerepemből. Egyszerűen kivettek egy csomót."

A színésznő azt mondta, hogy "nem tudta újratárgyalni" a szerződését, amely kikötötte, hogy 2 millió dollárt és a film nyereségének egy részét kapja a munkájáért. Az eredeti filmért 1 millió dollárt keresett. Heard egyébként tagadta a tanúk padján, hogy a közös ágyukra ürített volna.

"Éppen a 30. születésnapomon támadott meg az erőszakos férjem, akibe kétségbeesetten szerelmes voltam, és tudtam, hogy el kell hagynom. Nem volt igazán vidám időszak, és nem hiszem, hogy ez vicces lenne, pont" - mondta Heard. "Ez undorító."

A stúdió és az első rész rendezője épp a napokban tett egy szimbolikus lépést, melyet sokan úgy értelmeznek, hogy a cég és a a direktor is elfordult a színésznőtől. Erről itt írtunk bővebben.