Amber Heard hazudott az Aquaman 2-vel kapcsolatban? A DC-vezére a vallomásában cáfolta a színésznő állítását

A végéhez közeledik Amber Heard és Johnny Depp bírósági tárgyalása, amelyen legújabban arra derült fény, hogy a színésznőt kis híján csakugyan menesztették az Aquaman folytatásából, ám teljesen más okok miatt, ahogyan azt Heard állította.

Heard vallomásában korábban azt mondta, hogy alaposan meg kellett küzdenie azért, hogy a produkcióban maradhasson, illetve a botránya miatt jelentősen megvágták a jeleneteit a filmben.

“Nagyon keményen meg kellett küzdenem azért, hogy megtartsam a karrieremet. Miután megkaptam az ideiglenes távoltartási végzést, rengeteg lehetőségtől estem el. Korábbi megbízásokat mondtak fel, kirúgtak egy kampányból, amit akkoriban forgattam. Harcoltam azért, hogy megtartsam a munkámat, ami az addig legjobb filmes lehetőségnek számított akkoriban” - mondta Heard.

A DC Films vezetője, Walter Hamada szerint azonban Heard állása egyáltalán nem került veszélybe, illetve nem csökkentették a jeleneteit az Aquaman 2-ben. Hamada elmondta, a stúdió vezetősége heteken keresztül tárgyalt arról, hogy Mera szerepére újracastingolnak valakit, mivel úgy látták, hogy Heard és Momoa között egyáltalán “nem működik a kémia”.

“A valóság az, hogy egyáltalán nem szokatlan helyzet a filmekben, hogy két főszereplő között nincs kémia. Ez egyfajta filmes varázslat és szerkesztői munka eredménye, az előadások képességét egy nagyszerű filmzene varázslatával és azzal, ahogyan a darabokat összerakod, meg tudod teremteni ezt a kémiát. A nap végén, amikor megnézzük a filmet, úgy tűnik, hogy remekül működnek együtt. De tudom, hogy az utómunka során rengeteg erőfeszítésbe került, hogy ez így legyen” - mondta Hamada.

“Néha csak úgy egymás mellé rakod a karaktereket a vásznon, és máris működnek. Ez olyan, mint amitől egy filmsztár filmsztárrá válik. Tudod, ha látod. Nem volt meg a kémia. ... Ez a mostani sokkal nehezebb volt, mert hiányzott a kémia kettejük között” - tette hozzá Hamada.