Amber Heard kitálal: Több millió dolláros üzlettel ‘áll bosszút’ Johnny Deppen?

A Johnny Deppel szemben elvesztett rágalmazási per után Amber Heardnek kétségtelenül bevételre van szüksége, illetve a renoméján is javítania kell majd a jövőben.

A OK! Magazine értesülései szerint a színésznő nemrégiben egy nagyszabású szerződést kötött egy kiadóval egy kötet megírására, amelyben mindent kitálal az elmúlt év történéseivel kapcsolatban.

Heard ügyvédje a The Today Show-ban beszélt arról az ítélethirdetés után, hogy védencének nem áll rendelkezésére akkora összeg, hogy ki tudja fizetni a kártérítést volt férjének, így nagyon úgy tűnik, hogy fellebeznek majd az ítélet ellen.

A hétvégén a TMZ közzétett egy videót, amelyen Heard és nővére, Whitney Henriquez ruhákat vásárol a TJ Maxx diszkontláncnál a New York-i Bridgehamptonban, amellyel azt kívánták hangsúlyozni, hogy a színésznőt anyagilag súlyosan megviselte a per elvesztése, sokan viszont ebben is egyszerű marketingfogást látnak.

Heard 2 millió dolláros kifizetést kapott az Aquaman 2 után, amellyel kapcsolatban szintén azt állította, hogy kivágták a jeleneteit, a stúdió mindezt cáfolta, ugyanakkor azt nem titkolta, hogy csakugyan csökkentették Heard szerepeltetését a produkcióban.

A fentebb említett könyvszerződés milliókat jelenthet Heard számára, aki "befejezettnek tekinti hollywoodi karrierjét", ezt állítja legalábbis egy színésznőhöz közel álló bennfentes. Bár a könyvszerződés részletei nem ismertek, beleértve azt is, hogy ki adná ki, a bennfentes azt állítja, hogy Amber Heard "már tárgyalásban van és izgatottan várja a dolgot", és hogy “jelenleg nincs vesztenivalója, így mindent el akar mondani”.

Heardnek komoly negatív visszhanggal kell megküzdenie. A rágalmazási per egyik névtelen esküdtje az ABC Newsnak adott interjúban elmondta, hogy az esküdtszék egyszerűen nem hitte el Heard egyetlen állítását sem, amelyeket a tanuvallomásában tett. Az illető azt is elmondta, hogy az esküdtszék a megbeszélésen “krokodilkönnyeknek” nevezte Heard sírását, mivel szemmel láthatóan gyorsan váltogatta az érzelmeit.