A Gyilkos sorok sztárja, Angela Lansbury brit színésznő 96 éves korában elhunyt kedden.  A sorozatát milliók követték figyelemmel világszerte, most felelevenítjük, miként is ért véget.

Angela Lansbury brit színésznő tizenkét évadon keresztül örvendeztette meg a nézőket világszerte Jessica Fletcher szerepében, aki egykori angoltanárból lett sikeres krimiíró, aki valós bűnügyeket oldott meg. Természetesen a Gyilkos sorokról van szó, mely 1984-től 1996-ig futott a CBS-en.

Emlékeztek még, hogyan ért véget a sorozat? Tekintsünk most a múltba, és utazzunk vissza egészen 1996. május 19-i,g amikor a műsor 264. és egyben utolsó epizódja került adásba.

A szóban forgó epizódban Jessica Fletcher egy kaliforniai rádióállomáson elkövetett gyilkosság ügyében nyomoz: az áldozat a menedzser, aki úgy döntött, hogy megváltoztatja a zenei felhozatalt. Azonnal egy műsorvezetőre gyanakodnak, de a hősnő úgy dönt, hogy tovább nyomoz, és végül - szokás szerint - megtalálja a tettest. Akinek kilétét most nem fedjük fel, hátha szeretnétek újranézni.

Fontos megjegyezni, hogy az utolsó epizód után Angela Lansbury története a rajongók legnagyobb örömére nem fejeződött be teljesen, ugyanis a Gyilkos sorokat még négy tévéfilm követte 1997 és 2003 között.

A színésznő halála után a Gyilkos sorok YouTube csatornája készített egy összeállítást Lansbury legjobb jeleneteiből, melyet idelent nézhettek meg, ebben a cikkünkben pedig utolsó filmjéről írtunk, mely A-listás sztárokkal debütál a Netflixen idén decemberben.