Április a Netflixen: 8 kiemelt premierfilm és sorozat, amit az egész világ nézni fog a következő hetekben

...legalábbis azok, akiknek van Netflixe, biztosan. Jön ugyanis a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő, a Ripley a mindig zseniális Andrew Scottal, de befut a Halott Fiúk Nyomozóiroda is, ami a Sandman-univerumból mutat nekünk többet!

Érkeznek újabb ázsiai sorozatok is és egy kedves, romantikus komédia, szóval a legnagyobb streaming szolgáltató az áprilist is megszórta nekünk.

Ha pedig van Netflix előfizetésed, elég csak a kiválasztott film vagy sorozat mafab adatlapjára menned, a "Hol nézheted" fül alatt a Netflix ikonra kattintanod és már mehet is a sorozatozás vagy a #házimozi!

Jó szórakozást áprilisban is!

#8

romantikus | vígjáték

Netflix

A lány, egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül, és a fiú, egy fiatal játékfeltaláló, aki csak csendben koncentrál. Csak egy vékony fal választja el őket – Vajon... több»

Az új spanyol film egy romantikus vígjáték remake-je, eredeti címén Un peu, beaucoup, aveuglément, Aitana főszereplésével. Ő egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül. A férfi (Fernando Guallar) egy játékfeltaláló, aki csak teljes csendben tud koncentrálni. Csak egy papírvékony fal választja el őket a szerencsétlen építésű házban, ahol laknak. Vajon megtanulnak-e harmóniában élni egymással? Vajon a falon keresztül is kivirágzik a románc?
#7

dráma | romantikus

Netflix

A Hartley High középiskola 20 évvel később. Új barátaival - a kívülállókkal, Quinnivel és Darrennel - Amerie-nek helyre kell hoznia a hírnevét, miközben a szerelem, a szex és... több»

Minden hősünk visszatért a második félévre a "kerület legalacsonyabban rangsorolt iskolájába". De a friss dögös csajok, egy új sporttanár és egy rejtélyes támadó minden reményt felborítanak, miközben az iskolakapitányi posztért folyó versenyben piszkos taktikák foglalkoztatják a Hartley Gimnáziumot és tanulóit. Aha... Ez a második félév, gyerekek, és minden eddiginél nagyobb a káosz...! Egy régi kedvenc új verziója visszatér tehát a második évaddal.
#6

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

Ismerd meg Edwin Payne-t (George Rexstrew) és Charles Rowlandet (Jayden Revri), "az agyat" és "az erőt" a fura nevű ügynökség mögött. Az évtizedekkel később született tinédzserek, akik csak a halálban találnak egymásra, Edwin és Charles a legjobb barátok és szellemek... akik rejtélyeket oldanak meg. Bármit megtesznek, hogy összetartsanak - beleértve a gonosz boszorkányok, a pokol és maga a halál elől való menekülést is. Egy Crystal nevű tisztánlátó (Kassius Nelson) és barátja, Niko (Yuyu Kitamura) segítségével képesek megfejteni a halandók birodalmának legrejtélyesebb paranormális ügyeit. A Netflix The Sandman Univerzumának részeként és Neil Gaiman szeretett képregénysorozatán alapulva a Halott fiúk nyomozóirodát Steve Yockey fejlesztette televízióra.
#5

65 City Hunter  (2024)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy nőcsábász tokiói zsoldos kalandjait követhetjük nyomon a filmben. több»

A City Hunter című legendás manga élőszereplős adaptációja: Ryo Saeba, az alvilág első számú "söprögetője" szórakoztató és akciódús kalandja a mai Shinjukuban. A manga meghódította Japánt és több mint 50 millió példányban kelt el. A történet a Ryohei Suzuki által megformált Ryo Saeba, egy első osztályú "söprögető" sztorija, aki a modernkori Tokió, Shinjuku zord alvilágában kalandozik. Ryo hűvös viselkedése és szórakoztató személyisége között egyensúlyozva küzd meg az alvilág nagy tétekkel teli kihívásaival. Misato Morita a hősnő, Kaori Makimura szerepébe bújik ebben az akciódús kalandban.
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A második részben folytatódik Kora és a túlélő harcosok epikus története, akik arra készülnek, hogy mindent feláldozva, Veldt bátor népével együtt harcolva megvédjék az egykor békés falut, a Szülőbolygó elleni harcban. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjuk árnyaival, és mindegyiküknek fel kell fognia, miért harcolnak igazán. Miközben a Birodalom teljes erejével támad a bimbózó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek kovácsolódnak, hősök bukkannak fel, és legendák születnek...
#3

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

A sorozat Hitoshi Iwaaki eredeti bestsellerének, a "Parasyte"-nak az univerzumát kibővítve egy új történetet mesél el, tele akcióval, filozófiával és egy csipetnyi egzisztenciális rettegéssel. Parasyte: A szürkeség Hitoshi Iwaaki eredeti "Parasyte" című képregényén alapul, amely több mint 30 régióban és országban több mint 25 millió példányban kelt el, és amely zseniális, fantáziadús történetével, az emberi agyba behatoló és annak testét irányító parazitával és filozófiai üzenetével rekordot döntött. Yeon Sang-ho, a rendező a mangát a filmográfiájára legnagyobb hatást gyakorló művek egyikeként említette, és igyekezett a manga fő üzenetét beépíteni élőszereplős sorozatába, új környezetbe helyezve a "Parasyte" univerzumát: Koreába. "Számomra a "Parasyte" az együttélésről szól, ezért akartam, hogy az új film is ezt a témát tükrözze. Megkérdőjeleztem, hogy az emberek békésen együtt tudnak-e élni más, tőlük eltérő organizmusokkal vagy mutánsokkal" - mondta Sang-ho.
#2

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A valós események által inspirált történet egy olyan kitartó újságírói munka belső beszámolója, amely egy világrengető interjút - András herceg hírhedt BBC Newsnight szereplését - eredményezte. Sam McAlister producer és a Buckingham-palota közötti, nagy tétekkel járó tárgyalások feszültségétől kezdve egészen Emily Maitlis lehengerlő, törvényszéki leszámolásáig, a sorozat beavat minket a történetbe, azoknak a nőknek a szemszögéből, akik semmitől sem riadtak vissza, hogy megszerezzék ezt az interjút.
#1

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Tom Ripley-t, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámost egy gazdag ember felbérli, hogy utazzon Olaszországba, és próbálja meggyőzni csavargó fiát, hogy térjen haza. Az, hogy Tom elfogadja a megbízást, az első lépés egy bonyolult, csalással és gyilkossággal teli élet felé. A dráma Patricia Highsmith Tom Ripley című bestsellere alapján készült és a Tehetséges Mr. Ripley újabb feldolgozása. Ezúttal Tom Ripley-t Andrew Scott alakítja. Dakota Fanning játssza Marge Sherwoodot. Johnny Flynn pedig Dickie Greenleafet. A további szereplők között olyan nevek is feltűnnek, mint John Malkovich, Kenneth Lonergan és Ann Cusack.