Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan közös filmjét láttad-e már?

Az Iron Mask, vagy ahogy legtöbben ismerik A sárkánypecsét rejtélye összehozta a két akciófilmes ikont. Te láttad a filmet?

Történetünk a 18. században játszódik, amelyben a vakmerő a kartográfus Jonathan Green kalandjait követhetjük nyomon. A férfi elhatározza, hogy Angliából Kínába hajózik, útját pedig nem csupán misztikum és varázslat, hanem számtalan veszély is szegélyezi. Mindeközben egy titokzatos kung fu harcos, akit csak Mesternek hívnak, mindent elkövet, hogy kiszabaduljon James Hook börtönéből, hogy megmentse hazáját a biztos pusztulástól.

A fantasy-kalandfilm igencsak parádés szereposztással érkezett, hiszen a produkció fedélzetén ott volt  Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Rutger Hauer, Charles Dance és Jason Flemyng. A film azonban sajnos nem debütál a nagyvásznon, helyette tavaly november 20-án vált elérhetővé digitális hordozókon és az online platformokon.

A sárkánypecsét rejtélye a remek szereplőgárda ellenére nem igazán győzte meg sem a nézőket, sem a kritikusokat. A fantasy kalandfilm mindössze 22 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, míg a Magyar Filmadatbázisban 58 szavazattal 55 százalékon áll. Ha még nem láttad, de ennek ellenére tennél egy próbát, nézd meg az előzetesét idelent.

akció | családi | fantasy | kaland

Történetünk a 18. században játszódik, a vakmerő kartográfus, Jonathan Green kalandjait követhetjük nyomon. A férfi elhatározza, hogy Angliából Kínába hajózik, útját pedig... több»