Bár kissé felemás fogadtatásban részesült az idén nyáron mozikba került Jurassic World: Világuralom, a filmről mégis elmondható, hogy hatalmas sikert aratott.

2022.09.22   olvasottság: 1905x   szerző: csd  

Úgy tűnik azonban, hogy Colin Trevorrow rendezését némileg beárnyékolják azok a kulisszatitkok, amelyet a film egyik főszerepében látható Bryce Dallas Howard osztott meg a Metro magazinnak adott interjújában.

A színésznő ugyanis elárulta, hogy igencsak komoly nyomást helyeztek rá a stúdiótól, hogy fogyjon le a szerepe miatt. “Arra kértek, hogy ne használjam a természetes testemet a moziban” - jegyezte meg a színésznő, majd hozzátette, hogy Colin Trevorrow igyekezett megvédeni őt ezzel kapcsolatban.

“Azt mondta: ‘Sokféle nő van ezen a bolygón, és a mi filmünkben is sokféle nő van’, és számos olyan mutatványt csináltam a filmben, ami nem lett volna lehetséges, ha fogyókúrázom” - jegyezte meg Bryce Dallas Howard.

A színésznő egyébként maga is rendezőként dolgozik, így többek között  A mandalóri című sorozaton és az Apák dokumentumfilmen, a jövőben pedig az Argylle című produkcióban lesz látható.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»