Assassin's Creed, Borune 5: Mindenki az Ex Machina színésznőjét akarjaA kép forrása: A24 / David Dare Parker

Az Ex Machina androidját alakító Alicia Vikander sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat.

Alicia Vikander a közelmúltban írt alá a Tom Hanks nevével fémjelzett The Circle-höz, máris újabb A-kategóriás filmekhez szerződhet le. A legfrissebb értesülések szerint a színésznő Michael Fassbender mellé csatlakozhat a páratlan népszerűségű Assassin's Creed videojátékok adaptációjához, de Matt Damon partnerének szerepére is esélyes a következő Bourne filmben.

Ezek után már csak az a kérdés, miként férhet bele mindhárom alkotás Vikander határidőnaplójába. A pletykák szerint könnyen lehet, hogy visszalép a The Circle-től, így a helyét Emma Watson vehetné át, ezt az értesülést azonban egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni. Már csak azért is, mert épp néhány napja jelentették be a színésznő csatlakozását Cannes-ban, ahol a filmterv meglehetősen nagy figyelmet kapott. 

Vikandert legközelebb az Az U.N.C.L.E. embere-ben láthatjuk, de feltűnik majd a már most Oscar-esélyesként számon tartott A dán lány című produkcióban, melyet olyat további filmek követnek majd, mint a Tulip Fever, az Adam Jones és a The Light Between Oceans.

Amennyiben a színésznő csatlakozna az Assassin's Creed filmhez, a Macbeth után újra együtt játszhatna Michael Fassbenderrel. A milliók által várt nagyszabású produkció 2016. december 21-én, míg a Borune-franchise ötödik része 2016. július 29-én debütál a mozikban.