Rita Ora a héten vadonatúj zenével tér vissza a zenei életben. Ebből az alkalomból pedig az az Instagramon meg is osztott néhány fülledt hangulatú képet a GQ Hype legutóbbi fotózásáról, amelyeket fenti galériánkban meg is tekinthettek.

Az első fotón Ora megvillantja a fekete szoknyája alatt viselt fekete színű csipkés fehérneműjét, a további képeken pedig slip ruhában látható. Mondani se kell, hogy ezek a képek már kissé provokatívabbak.

Ora legújabb albuma idén január 25-én jelenik meg You Only Love Me címmel. A GQ-nak elmondta, hogy a kislemez egyik első dalán Taika Waititivel való kapcsolatának kezdete óta dolgozott. “Azt a sebezhetőséget akartam megragadni, amit akkor tapasztaltam, amikor megnyíltam a szerelemnek” - nyilatkozta a színésznő.

“Nem rejtem el a bizonytalanságomat, amire mindig is tanítottak” - tette hozzá Ora. Az interjú során Rita Ora reagált azokra a korábbi pletykákra is, amelyek szerint ő, Taika Waititi és Marvel sztárja Tessa Thompson közös kapcsolatban élnek.

A triót korábban egy partin sikerült lencsevégre kapni, amint egészen intim közelségben láthatók. “A fotón csak három barát látható, akik jól érezték magukat” - mondta Ora. Arra a kérdésre, hogy nem találja-e nyomasztónak a bulvárfigyelmet, az énekesnő bevallotta, hogy ez néha elviselhetetlen volt.

Az énekesnő a Taika Waititivel való kapcsolatáról kifejtve elmondta, hogy az élete egyszerűen jobb lett, mióta együtt vannak. “Hat évig nagyon jó barátok voltunk, és én elmentem Ausztráliába. Külön munkánk volt, és nem ismertünk olyan sok embert. Jó volt látni egy ismerős arcot, és az univerzumaink egyszerűen összekapcsolódtak” - tette hozzá Ora.