Az akciófilmek jelenlegi nagyágyúja bejelentkezett egy Star Wars-filmre

Chad Stahelski, a John Wick rendezője kifejezte érdeklődését egy Star Wars-film rendezése iránt.

A Happy Sad Confused podcast keretein belül Josh Horowitznak adott interjújában Stahelski elárulta, hogy szeretne a Star Wars franchise részévé válni, és úgy hivatkozott az eredeti filmre, mint ami megváltoztatta az életét. Tréfásan jelezte a Disney-nek, hogy a jövőben fontolják meg az ő elképzelését a franchise-ról.

Stahelski jelenleg egy John Wick tévésorozat fejlesztésén dolgozik a Lionsgate támogatásával, bár a projekt a sztrájkok miatt késedelmet szenvedett. 

A direktor a John Wick: 4. felvonás kétértelmű befejezéséről is beszélt, megjegyezve, hogy ő és Keanu Reeves a második film óta fontolgatják azt a bizonyos lépést (nem spoilerezünk).

Ti kíváncsiak lennétek a rendező Star Wars-filmjére? Ha ez összejönne, talán Reeves is csatlakozhatna végre a franchise-hoz, egy fénykard kétségkívül remekül állna a kezében.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»