Az AZ alkotóitól jön a Gyerekjáték remake-je

Remake készül az 1988-as horror klasszikushoz: Chucky hamarosan visszatér a mozivásznakra.

Az MGM égisze alatt készül el a Gyerekjáték remake-je, tudta meg a Collider. Bár a jogokat eredetileg a Universal birtokolja, de mivel az MGM-hez tartozik United Artists Studio, mely az eredeti filmet forgalmazta, így a stúdió valahogy megtalálta a módját annak, hogy újra a vászonra álmodja Chuckyt.

A film rendezői székét az USA-ban hamarosan a mozikba kerülő Polaroid direktora,  Lars Klevberg foglalhatja el, aki eddig még nem sok tapasztalatot szerzett Hollywoodban, azonban a remake produceri teendőit a tavalyi év horrorszenzációján, az Az-on is dolgozó David Katzenberg és Seth Grahame-Smith látják el. A forgatókönyvet az a Tyler Burton Smith írja, akinek a nevéhez a  Kung Fury II: The Movie szkriptje mellett a Quantum Break című videojáték története fűződik. Az egyelőre kérdéses, hogy Brad Dourif, aki az összes eddig Chucky-filmben az ikonikus figura hangját kölcsönözte, visszatér egy remake-re.  

Mindenesetre a Gyerekjáték rajongói örülhetnek, ugyanis a közelmúltban derült ki, hogy a franchise alkotója, Don Mancini tévésorozatot készít a Chucky főszereplésével, mely a  Chucky kultusza eseményei után veszi majd fel a fonalat.

A remake castingjáról nincsenek információk, és egyelőre a hivatalos premierdátumot sem tűzték ki, de amit többet fogunk tudni, ezeken a hasábokon be fogunk számolni az újdonságokról.