Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
68%

Polaroid (2019)

Polaroid
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 09. 30.

legújabb vélemény

0

Szeretem az ilyen stílusú filmeket. A története szerintem érdekes volt, persze voltak hibái és kicsit kiszámítható volt a vége.

 
Kóborló   2019. 08. 31.

0
Kiszámítható és gyenge szellemfilm

Vártam már erre a filmre, talán az előzetesében látottak miatt, vagy mert úgy éreztem, hogy ez még akár jó is lehet. Viszont most, hogy megtekintettem, kijelenthetem, hogy kiábrándítóan nagy csalódás lett a Polaroid. Alapjaiban nincsenek különösebbe... teljes kritika»


 
BoBamburg   2019. 05. 22.

0

Akármenynire is kommerszek, kiszámíthatóak és sablonosak ezek a futószallagon gyártott tinihorrorok, valamiért mégis bírom őket. Olcsó ijesztgetések, ezredjére feldolgozott történet, csak itt teszem azt nem egy gyilkos videókazetta szedi az áldozatait, hanem egy öreg polaroid kamera. Egynek elmegy.

 
HanGa   2020. 09. 11.

0

Tényleg nem tanulnak a készítők? Tök valószínű, hogy elmegy az áram, furcsa zajokat hall az ember és felmegy padlásra. Most komolyan.

 
Zsófi   2019. 11. 28.

0

Nagyon gyenge film lett, sajnos ez most nem talált be... Unalmas..

Galéria (25)

Kathryn Prescott
Madelaine Petsch

Videók (2)

A film összbevétele 964 318 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének, Lars Klevbergnek ez volt az első egész estés filmje, korábban videoklipeket és rövidfilmeket készített, majd 2019-ben lehetőséget kapott, hogy ő rendezhesse meg a már klasszikusnak nevezhető Gyerekjáték című film újrafeldolgozását.

(Kóborló )
 

A filmben használt Polariod SX-70-es típusú fényképezőgépben a valóságban nincs beépített vaku, mint ahogy a filmben ábrázolták.

(Kóborló )
 

A gimnáziumi jeleneteket Dartmouth-ban, a kanadai Nova Scotiaban forgatták.

(Kóborló )
 

A film premierje 2017.12.01-én lett volna, de a forgalmazó stúdió, a Dimension a Harvey Weinstein botrány miatt elcsúsztatta a film megjelenését 2018-ra. Pontos dátumot még nem közöltek a filmmel kapcsolatban.

(respect the movies)
 

A film rendezője, Lars Klevberg már elkészítette ezt a filmet 2015-ben egy rövidfilm (short movie) formájában, de a forgalmazó stúdió szerette volna a történetet egy egész estés mozifilmé duzzasztani, ez indokolta a 2018-as film megszületését.

(respect the movies)
 
Ebben az alapsztoriban nagyjából ennyi potenciál van, talán valamivel tehetségesebb alkotók kezei között összejöhetett volna egy maradandóbb alkotás, de nagy duzzogva egyszeri szórakozásnak megteszi. Reméljük a norvég direktor a Gyerekjáték újrával jobb munkát végez! Sokkal jobbat! több»