Minden jel arra utal, hogy a Disney+ az év dobására készül legújabb fantasy sorozatával, amelynek előzetesére is 84,3 millióan voltak kíváncsiak a megjelenést követő első tíz napban.

Idén decemberben érkezik ugyanis a streamingszolgáltatón a Percy Jackson és az olimposziak, a 20th Television és a Disney Branded Television égisze alatt készült produkció a ListenFirst jelentése szerint a Facebook, az X, a TikTok és YouTube platformján is a második helyen áll a megtekintések száma terén.

Az Anders Engström és Jet Wilkinson rendezésében készült sorozat december 20-án debütál a Disney+ műsorkínálatában. Rick Riordan azonos című regényfolyamának adaptációja egy Percy Jackson nevű fiúról szól, akiről kiderül, hogy félisten, rövidesen pedig egy küldetés kellős közepén találja magát, amelynek célja Zeusz ellopott villámának visszaszerzése.

A Percy Jackson és az olimposziak főszerepeiben Megan Mullally, Lin-Manuel Miranda, Lance Reddick, Toby Stephens, Walker Scobell, Jason Mantzoukas és Glynn Turman lesznek láthatók.

akció | családi | dráma | kaland

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»