Dwayne Johnson tegnap beígérte, ma pedig meg is érkezett a Dzsungeltúra legújabb előzetese, mely az év kalandfilmjét ígéri. Lássuk, miről is van szó!

Bár egy ideje nem hallottunk a Dzsungeltúra háza tájáról, az első előzetes pozitív fogadtatásra talál a közönség körében, és nagyon úgy tűnt,  Dwayne Johnson és Emily Blunt remek párost fog alkotni a mozivásznon, ezt az érzést pedig csak tovább erősíti a friss előzetes, melyet idefent tudtok megnézni. 
Johnson tegnap két poszterrel rukkolt elő, ma pedig ismét mozgásban láthatjuk a főszereplő duót, és bőven kaptunk eddig nem látott jeleneteket is. 

Amit a történetet illet, a 20. század elején egy folyami hajóskapitány, Frank (Johnson) segít eljutni egy tudósnak (Blunt) és testvérének a dzsungelbe, hogy megtalálják az Életfát, melyről úgy vélik, gyógyító ereje van. Mindeközben szembe kell nézniük a veszélyes vadállatokkal és a velük versengő német expedícióval is.

A filmet Glenn FicarraJohn Requa és Michael Green forgatókönyve nyomán Jaume Collet-Serra rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Dwayne JohnsonEmily BluntPaul GiamattiÉdgar RamírezJesse PlemonsQuim Gutiérrez és Andy Nyman.

Hazai premierdátum: 2020.07.23