Az Oscar-díjas Rami Malek is csatlakozik a 25. Bond-filmhez

Rami Malek karrierje nagyon felpörgött: a Bohém rapszódia meghozta számára az egyik legfontosabb sikert, az Oscar-díjat, de sorban áll még a szintén igen sikeresnek mondható Bohém rapszódia következő évada, és a sűrű forgatási rend ellenére stábjának sikerült összehoznia, hogy Malek legyen a 007 Nincs idő meghalni főgonosza.

Erről már röppentek fel pletykák korábban is, ám úgy tűnt, hogy a dolog kútba esett, mert a színész elég elfoglalt, de a jelek szerint sikerült kialakítani egy kényelmes, mégis tartható forgatási rendet: a következő Bond-film ugyanis jövő áprilisban kerülne a mozikba, vagyis nincs túl sok idő teketóriázni.

És nyilván Malek ázsióján nagyot dobott a behúzott Oscar-díj, mind a közönség, mind a szakma szemében, és ez nyilvánvalóan meglátszik majd a csekken is, amit a filmért kap.

Amit pedig a készülő Bond-filmről még tudni lehet: a hírek szerint a forgatókönyv most esett át egy nagyobb átalakításon a forgatókönyv-sebésznek tartott Scott Z. Burns által, a pletykák szerint pedig Malek egy vak főgonoszt alakít majd. Ezt még nem erősítették meg, ahogy azt viszont határozottan cáfolták, hogy a film története Raymond Benson 2001-ben megjelent Never Dream of Dying című regénye alapján készül majd.

A forgatásnak nyáron el kell kezdődnie, úgyhogy valószínűleg hamarosan érkezik majd a többi izgalmas részlet.