Bad Boys 3: 10 tény, amit nem tudtál a filmről

17 évet kellett rá várniuk a rajongóknak, ezen a héten azonban végre a mozikba került Adil El Arbi és Bilall Fallah új filmje, a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.
A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

A produkciót George Gallo, Chris Bremner, David Guggenheim és Anthony Tambakis forgatókönyve alapján Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte (Fehér hó, Fekete), míg a főbb szerepeket Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano, Paola Nuñez, Alexander Ludwig és Charles Melton alakítják.

Íme tehát 10 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.
  • Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.
  • Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.
  • Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.
  • A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.
  • A három közül ez a franchise első filmje, melyet nem Michael Bay rendezett. A helyét Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vette át.
  • A film rendezői székét eredetileg Joe Carnahan (Fehér pokol) foglalhatta volna el, azonban miután a stúdió több alkalommal is elhalasztotta a forgatást, a rendező végül kiszállt a projektből.
  • A film 17 évvel a Bad Boys 2 2003-as premierje után került a mozikba.
  • A Columbia Pictures már 2009-ben leszerződtette Peter Craiget a forgatókönyv megírására, még tíz évnek kellett eltelnie, mire a mozikba került a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.
  • Az első két részt rendező Michael Bay 2008-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen leforgatná a harmadik részt, azonban ennek legfőbb akadálya Will Smith gázsija, aki hollywoodi viszonylatban is igen magas összeget kért a szereplésért.

Hazai premierdátum: 2020.01.16.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»