Tarol a kasszáknál a Minyonok: Gru színre lép, noha a produkció körül máris egyre nagyobb mértéket öltenek a botrányok.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy az Illuminatonnél vetették el sulykot, fontos megjegyezni, hogy a botrány új TikTok trenddel hozható összefüggésbe. A vetítéseket ugyanis elözönlötték az öltönyös tinédzserek, akik kisebb-nagyobb csoportokban érkezve tekintik meg az animációs filmet, erről pedig posztolnak is a közösségi felületen.

A kihívás a hashtag “gentleminions” címkével érhető el, amelyet még az Universal is üdvözölt egy bejegyzésben a Twitteren:

“Most azt mondhatnánk, hogy mégiscsak minden csodálatos. 13, 14 vagy 15 éves fiatalok mennek megnézni egy hét évvel ezelőtti gyerekfilm folytatását, amelyen valószínűleg sokan közülük együtt nőttek fel. És ők tényleg megünneplik ezt. Nagyszerű dolog, ha nem lenne egy probléma....”

Ez a probléma pedig nem más, mint az, hogy ezek a csoportok sokszor rendbontóan viselkednek a vetítéseken, az egyes jeleneteket ovációval ünnepli, időnként pedig atrocitásra és vandalizmusra is sor kerül.

Mondani se kell, hogy ez a fajta magatartás és viselkedés riadalmat okoz a kisgyermekek és a szülők körében, így számos panasz érkezett a stúdióhoz és a mozik vezetőségéhez egyaránt. Nem egy esetben előfordult tehát, hogy egyszerűen kitiltották az öltönyös tiniket a vetítésről, illetve levették a műsorról a Minyonokat.

animáció | családi | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az 1970-es évek derekán, melyet meghatároztak a tupírozott frizurák és a farmerek, Gru (Steve Carell) egy csendes kertvárosban nevelkedett, mit sem sejtve arról, mekkora tetteket is... több»