Batman meghalt, dühösek a rajongók: Nevetség tárgyává vált az új DC-sorozat előzetese

Az elmúlt években az amerikai The CW tévécsatorna olyasmit mutatott be, amit a moziban ilyen formában még nem láthattunk: egy hosszú ideje futó, számos sorozatra kiterjedő DC-univerzumot, több nagy crossoverrel és visszatéréssel.

Ez volt az úgynevezett Arrowverse amely az egészet elindító Arrow/A zöld íjász című sorozatról kapta a nevét. Olyan, mint a Marvel Bosszúállók, csak kizárólag a tévében, és néhány nagyságrenddel kisebb és olcsóbb.

A Gotham Lovagjai úgy tűnik, jól illeszkedik a képbe, még akkor is, ha egy vadonatúj sorozatról van szó, és igazából semmi köze az Arrowverse-hez, hanem tudomásunk szerint saját univerzumában játszódik, de szintén a The CW-től érkezik. Az Arrowverse sorozatokat gyakran kritizálták olcsó gyártásuk miatt - a jelmezektől és díszletektől kezdve az akciókon, a cselekményen és a vizuális effekteken át.

És bár a Gotham Knights még meg sem jelent, sok rajongó már most biztosnak tűnik abban, hogy ez lesz a The CW következő DC-sorozata, amire lesz miért panaszkodniuk. Az új trailer új gondolatokat ébreszt, különösen azért, mert (úgy tűnik?) a valaha volt legolcsóbb Batmant mutatja be. Csak egy üzleti öltönyt és egy rosszul illeszkedő Batman-maszkot visel...

A @nightwaynes Twitter-felhasználó posztja alapján máris gyűlnek a kommentek, amelyek különösen a Gotham Knightson és általában a The CW-n gúnyolódnak, vagy éppen elég dühösnek tűnnek, amiért a DC Batman poszterfiúját itt ilyen módon elszúrják.

De a dolog valószínűleg nem ilyen egyszerű. Végül is, néhány felhasználó a kommentekben azt gyanítja, hogy ez lehet, hogy nem az igazi Bruce Wayne / Batman a trailerben. Vagy talán valaki, aki tudott Batman titkos személyazonosságáról, meggyilkolta Bruce Wayne-t, és egyúttal le akarta leplezni őt? Tehát a trailerben látható megjelenés lehet, hogy szándékos...Hogy pontosan mi is történik itt, azt valószínűleg csak 2023. március 14-én fogjuk megtudni, amikor a The CW-n elindul a Gotham Knights.

A  sorozatban Harvey Dent kerületi ügyész (Misha Collins) Bruce Wayne meggyilkolása után négy gyanúsítottat tartóztat le: Wayne nevelt fiát, Turner Hayest (Oscar Morgan), a testvéreket, Harpert (Fallon Smythe) és Cullen Row-t (Tyler DiChiara), valamint Duelát (Olivia Rose Keegan), a Joker lányát. Szökésük után a jelenlegi Robinnal (Navia Ziraili Robinson) és a hacker Stephanie Brownnal (Anna Lore) együtt próbálják bebizonyítani ártatlanságukat és elkapni a valódi gyilkost.

akció | dráma | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | thriller

Batman halott, most pedig családján a sor, hogy megvégjék Gotham városát a bűnözőktől. Batgirl, Éjszárny, Red Hood és Robin egyesítik erejüket.