Befellegzett A holló remake-nek, Jason Momoa és a rendező is kiszálltA kép forrása: https://movieweb.com/crow-reboot-canceled-jason-momoa-corin-hardy-exit/

Sokan meg vannak róla győződve, hogy A holló remake-en átok ül – és most újabb ütőkártyát kaptak a kezükbe hogy ezt bizonyítsák, ugyanis a tervezett A holló produkcióból most szállt ki a rendező  Corin Hardy és a főszereplőnek szánt Jason Momoa.

Hogy a döntések hátterében mi áll, azt mindig bajos pontosan megtudni – de ilyenkor veszik elő a kreatív különbségek indokot. A Sony nem tudott megegyezni Samuel Hadidával a film terjesztési jogairól, ami bizonytalanná tette a film további sorsát és anyagi helyzetét, így a két legfontosabb ember jobbnak látta, ha kihátrál a produkcióból – pedig a stáb már indult volna Budapestre, hogy elkezdjék a forgatást, és a 2019-es premierdátum is megvolt.

A film az előző feldolgozásnál hívebben követte volna James O'Barr eredeti képregényét, bár a Brandon Lee-féle változat is nagy sikert aratott (amihez biztosan hozzájárultak tragikus születési körülményei).

Az biztos, hogy a történetet egyre több nehézség és tragédia veszi körbe, így egyáltalán nem biztos, hogy valaha megvalósul új filmként.